Automate your Marketing
with Womplify




 
Za's FotoPage

By: Za applez

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 19-Dec-2007 08:29 Email | Share | | Bookmark
Back track masa raya di Singapura/Msia

family
family in Msia
 
View all 5 photos...
haii been a while since i blogged here...bz sgt ntah apa lah yg bz sgt ye hehehe but I will try to get on as i could. Tengok Umi kal rajin sungguh blogging walaupun sibuk ye kak.

Lots have happen since last i blogged so backtrack skit ok hehe. Some pix of us masa balik Sg masa raya aritu. Was glad to be home and meet family and friends especially to meet my dad. Sempat pulak tu dari Singapura lepas tu ker Segamat then ke Melaka then ke KL. Tak cukup tu sempat pulak ker Batam haha. Macam lama sgt I kat sana padahal was there about 17 days! Tapi alang2 dah kesana tu apa lagi merayap sakan lah kan hehe.

IT was great to be able to beraya there again. Suasana beraya meriah sungguh bersama sanak saudara.


Monday, 6-Aug-2007 13:10 Email | Share | | Bookmark
Main Snow

 
 
 
View all 19 photos...
Kami pergi ke Cradle Mountain over the weekend n stay kat cabin di sana. Takde pun prior planning,impromptu.. Friday tu call the cabins and see if ada kosong...nasib kami ada vacancy so book lah ..pulak tu snow..hai untung nyer badan...
Seronok cam budak2 gak main salji ni lagi permandangan indah..we saw a wallaby and a possum masa kat sana. Dah berapa kali melihat wild animals ni pun masih rasa excited gitu hehe.
Feel so blessed to be able to enjoy God's creations. Alhamdulillah.


Quote:
hah tu lah best..rezeki kami ada snow tu ..but its really beautiful up there kan, ...mamafami belen2 snow pun jadi lah kan dari tak dpt langsung hehe


Friday, 3-Aug-2007 13:06 Email | Share | | Bookmark
BLACKOUT!!

 
 
 
View all 4 photos...
Sabtu lepas our fuse box blew up...so kegelapan lah untuk a few hours while the electrician replace a new box. So sementara tu..apa lagi amik pic lah haha..pantang aje!!


Friday, 13-Jul-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
Besday lleyton Pt2

Besday Boy
pass the parcel please
Put ur right hand up...
View all 6 photos...
Ini pula gambar 2 on his besday tu. Meriah rasanyer dan seronok tengok budak2 ni gembira bermain bersama kan. Its pretty simple yet I hope birthday boy will remember it always.


Friday, 13-Jul-2007 05:00 Email | Share | | Bookmark
Harijadi Lleyton

Invitation cards..the giraffe ring doubles as a finger puppet
Birds made from toilet rolls
Headbands
View all 6 photos...
2 minggu yg lepas baru saja sambut Harijadi anak ketiga Za...Lleyton yg menyambut ulang tahun nyer yg ke 6.
Cepat sungguh masa berlalu dlm sekelip mata dah 6 thn pun dia. Za buat lah sedikit barang2 untuk besday dia ni....invitation cards, headbands, masks, burung di buat dari toilet rolls hehe dan juga piniata alligator. Since the theme is Jungle Fun most barang2 tu pun bertema animals juga .Barang2 ni senang juga di buat jika ada masa ..rasa puas hati sebab buat sendiri kan so it has that personal touch which made it very special.


[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net